L’AEL’H denuncia la campanya de persecució contra el mon sindical del diari La Razón

L’Associació d’Estudiants de l’Hospitalet condemna la campanya de persecució que el diari de tirada nacional La Razón esta duent a terme contra el món sindical i contra els seus membres. Durant les últimes manifestacions em pogut observar com aquest diari feia una terrible manipulació dels fets i un espantós sensacionalisme a les seves portades, insultant a tots els membres d’organitzacions sindicals de terroristes i bandes organitzades. L’ultim episodi d’aquesta serie de despropòsits ha estat la publicació en portada de les imatges de 5 companys de diferents sindicats com si de delinqüents es tractes. Dins la publicació, el diari investiga detalls de la vida personal de cadascun d’ells de una forma dubtosament legal I moralment reprovable.

Des de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet considerem el que fa la Razón no es pot considerar periodisme i denunciem públicament la persecució i campanya de desprestigi que aquest diari esta duent a terme contra tot aquell que no pensa com ells. Aixi mateix, ens mostren orgullosos de que l’únic argument per a desprestigiar les nostres reivindicacions que pugui aconseguir aquest diari siguin els currículums i vinculacions polítiques dels nostres líders perquè aixo significa que en el contingut i arguments nosaltres tenim la raó.

Animem als nostres companys i companyes d’altres forces sindicals a denunciar aquests fets tan públicament com legalment. Cap coacció ens aturarà en la legitima lluita contra el desmantellament de l’educació pública, laica i de qualitat que tant els hi va costar aconseguir als nostres pares i avis, i que aquests antiperiodistes somnien en fer desaparèixer.

Aixi mateix, aprofitem per animar a tots els estudiants, professors i personal no docent de la ciutat a participar activament a la jornada de vaga i manifestació convocada per al proper 22 de maig a tot l’Estat Espanyol.

Per una educació publica, laica i de qualitat.

L’Hospitalet, a 9 de maig de 2012

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: