L’AJEC convoca una concentració en contra del nou sistema d’accés a la Universitat

El sindicat considera que l’Ordre publicada ahir suposa “un atac frontal als drets dels estudiants” i demana al nou Govern de la Generalitat que mantingui l’oposició al nou model de selectivitat.

El consell de federacions de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha decidit avui convocar una concentració el dimecres 16 de febrer en contra del nou model d’accés a la Universitat publicat ahir pel ministeri d’Educació. El sindicat considera que la nova normativa suposa “un atac frontal als drets dels estudiants” als quals se’ls ha tornat a canviar les regles del joc a pocs mesos de la selectivitat.

L’AJEC considera “intolerable” l’actitud del ministeri d’Educació que, un any més, ha modificat unilateralment l’accés a la Universitat amb criteris “arbitraris i perjudicials per a la majoria dels estudiants”. De la mateixa manera, el sindicat demana al proper govern de Convergència i Unió que mantingui l’oposició que el seu grup parlamentari va expressar en el Congrés dels Diputats respecte aquest model i que el Comissionat d’Universitats sortint ha mantingut durant l’últim any.

L’AJEC fa una crida a tots els estudiants de batxillerat i cicles formatius a sortir al carrer per defensar els seus drets i recorda que el curs passat, després de les negociacions i les actuacions al carrer liderades per aquest sindicat, es van aconseguir tres modificacions d’ordres aprovades i publicades.

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: