L’AELH celebra la sentència del TS contra la concertació d’escoles segregadores i insta al seu compliment

Amb motiu de les dues sentencies emeses pel Tribunal Suprem, que en compliment amb la LOE 2006, eliminen la possibilitat de concertar escoles que segreguin el seu alumnat per raó de sexe, l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet expressa:

– La seva satisfacció per una sentencia que elimina la discriminació subvencionada amb fons públics i que recull els anhels i lluita de la nostra entitat des de fa més de 5 anys, quan vam iniciar la campanya «No a la segregació per raó de sexe».

– La nostra preocupació davant l’anunci de rebel·lia de la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat que ha anunciat que no donarà compliment a la sentencia basant-se en la LEC, llei jeràrquicament inferior a la Llei Orgànica.

Es per aixo que:

– Instem a les Escoles Xaloc i Pineda de la nostra ciutat a la seva reconversió a un model educatiu mixt i sense cap tipus de discriminació ni segregació que els hi permeti seguir oferint els seus serveis a la nostra ciutat.

– Instem al Departament d’Ensenyament al compliment immediat de la Llei Orgànica d’Educació eliminant les subvencions a les escoles que segreguen el seu alumnat per raó de sexe.

– Estudiarem emprendre les diferents accions legals possibles que garanteixin el compliment definitiu de la llei i que acabin amb aquesta practica prehistòrica, sense cap tipus de sentit ni justificació.

L’Hospitalet, a 23 d’agost de 2012

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: