L’AEL’H en contra de la censura i en defensa d’una educació pública, laica i de qualitat

En els últims dies hem viscut una sèrie de fets inèdits en una democràcia sana, com la prohibició i censura de les opinions de la comunitat educativa a Girona, i encara més greu, la seva justificació per part de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau. Es intolerable que l’administració tingui la potestat d’eliminar qualsevol tipus de crítica a les seves accions u omissions, silenciant un debat (en aquest cas sobre la jornada intensiva) que no ha de ser un debat intern entre polítics i directors, sino un debat totalment públic on hi participin tots els agents educatius. La educació ha de ser cosa de tots, es per aquest motiu que mostrem la nostra solidaritat amb els companys de la província de Girona.

Així mateix, l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet vol mostrar el seu descontent amb les intencions del Departament d’augmentar el nombre de centres concertats en contra de la actual tendència a crear una escola pública y laica. En els últims mesos l’educació del nostre país esta patint fortes sotragades, encara que el tema no tingui gaire difusió a causa últims conflictes bèl·lics i catàstrofes naturals successos arreu del món, amb els que l’entitat se solidaritza.

Per aquest motiu, els estudiants de L’Hospitalet demanem un canvi de tendència per part del Departament d’Ensenyament on escolti més les reclamacions reals de la comunitat educativa i on l’interès principal sigui la millora del sistema educatiu en comptes de la implantació ideològica.

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: