El Parlament reclamarà un canvi en l’accés a la universitat a instàncies de l’AJEC

El Parlament de Catalunya debatrà en les properes setmanes una resolució que insta el Govern de la Generalitat a demanar una derogació de l’actual normativa d’accés a la universitat. La proposta presentada pel grup parlamentari d’ERC recull totes les reclamacions i demandes defensades per l’AJEC des de que es va fer públic el nou sistema d’accés a la universitat que s’ha de posar en marxa aquest mateix curs.

El document, que es discutirà davant la Comissió d’Ensenyament i Universitats del Parlament, demana el retorn provisional al sistema de quotes vigent fins l’any 2008-2009 i que els canvis en l’accés a la universitat es publiquin amb una antelació de tres anys per tal de permetre als alumnes i centres educatius planificar de forma suficient l’itinerari per accedir-hi. Per tal de no repetir els problemes d’aquests dos últims anys, Esquerra es fa ressò de la demanda de l’AJEC de realitzar una reforma d’accés a la universitat després d’un debat de tota la comunitat educativa i amb voluntat de durar per tal de garantir la seguretat jurídica dels estudiants.

L’AJEC ha mantingut contactes durant tot aquest any amb diferents forces polítiques per tal de canviar l’actual normativa, pel que espera que la resolució sigui aprovada amb un consens molt ampli.

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: