Renovem la Junta Directiva, imatge i Protocol amb AJEC

Aquest cap de setmana els socis i les sòcies de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet han participat a l’assemblea ordinària, màxim òrgan de decisió de l’entitat, per tal de passar gestió a la Junta Directiva, que enguany fa un any que va prendre possessió, canviar els estatuts i fixar les línies estratègiques generals de l’associació, així com per triar la nova Junta Directiva. A més, a més, l’acte va servir per presentar la nova imatge de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet (aelh, estudiants de L’Hospitalet).

L’informe de gestió va ser aprovat per unanimitat, i la Junta Directiva va estar reelegida, com a una candidatura de continuació, encapçalada pel President de l’entitat, David Donaire.

Donaire: «Som el sindicat de referència dels estudiants de L’Hospitalet, pel rigor i la seriositat que tenim sabent que representem tot l’alumnat de la ciutat, per la nostra implicació amb L’Hospitalet, en matèria educativa, associativa i social. Encara, però, ens queda molt a fer, hem de créixer i estar presents activament a tots i cadascun dels IES. Afronto personalment, i afrontem tot l’equip, amb ganes, il·lusió, noves idees i energies renovades aquest compromís: treballar per construir una educació pública de qualitat, defensar els drets dels estudiants, ampliar l’oferta de serveis i, fer ciutat.»

Hores després, es va signar el nou protocol de federació amb l’AJEC en el Consell de Federacions que va convocar Congrés, que tindrà lloc el dia 8 de maig a Terrassa. Una renovació necessària del protocol ja que l’antic estava desfasat i no contemplava alguns àmbits d’actuació tan importants com la comunicació en xarxa.

Abans d’anar el consell de federacions de l’AJEC, però, Ricard Raquer, secretari d’Organització de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet va presentar el nou logotip i la nova imatge de l’entitat.

Raquer: «Aquest és el resultat fruit de l’unificació i modernització de la imatge que ha d’estar, igual que el nostre discurs, a l’avantguarda. Aconseguim frescura, llibertat i compatibilitat amb el logotip de les nostres organitzacions germanes: AJEC i AEFP».

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: