L’AEL’H participa a les III Jornades Formatives per a Consellers Escolar

El Centre Cultural Santa Eulàlia ha acollit les terceres Jornades Formatives per a Consellers Escolars, sota el títol de “Participació i Democràcia als Instituts”. Les Jornades són un espai formatiu i relacional entre joves que estan implicats de forma activa amb el seu centre (delegats de classe, consellers escolars, mediadors, membres del Consell de Nois i Noies, etc.). Aquests joves participen en la presa de decisions a les seves aules i, en conseqüència, molts cops es converteixen en portaveus dels seus companys i companyes.

Uns 80 joves i 12 mestres han participat en aquesta jornada que serveix de punt de trobada per compartir experiències. Enguany s’ha posat especial èmfasi en la resolució dels conflictes que puguin sorgir a les aules mitjançant el diàleg i els valors democràtics.

Els alumnes participants en les jornades aprenen noves eines comunicatives per intercedir en el conflictes que es generen entre els propis joves o amb els professors.

L’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet s’ha encarregat d’impartir una de les formacions dedicada a la participació i l’associacionisme juvenil.

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: