L’AELH es reuneix amb el diputat José V. Muñoz per «aturar la nova selectivitat»

Aquesta tarda l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet ha visitat la Oficina Parlamentària de José Vicente Muñoz que té a la seu del PSC de L’Hospitalet.

En la reunió la Junta Directiva de l’Associació d’Estudiants de la ciutat ha fet arribar la disconformitat de l’alumnat hospitalenc vers la taula de ponderacions de la nova selectivitat i, han presentat al Diputat l’informe sobre la matèria realitzat per l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC).

En primer lloc, Donaire ha fet saber al Diputat al Congrés, José Vicente Muñoz, que «l’alumnat ha acceptat molt bé el canvi de model de selectivitat, el problema ha estat en el contingut de la taula de ponderacions que fa que la nova selectivitat sigui incoherent».

Just després, Donaire ha repasat el llistat d’incongruències que es recullen després d’analitzar la taula de ponderacions com que «per a accedir als graus d’Economia o ADE pugi més nota Biologia, Química o Física que no pas l’assignatura d’Economia de l’empresa. Igualment passa amb al grau d’Arquitectura on, en aquest cas, Biologia puja més nota que Dibuix Tècnic».

Finalment, la Junta Directiva de l’AELH ha volgut fer especial menció als problemes que tenen els alumnes que fa dos anys van triar fer una modalitat de batxillerat per a poder accedir al grau que volen cursar després i, ara se’ls hi ha canviat la modalitat de batxillerat, com és el cas de Ciències de l’Activitat  Física i l’Esport, Psicologia o Teràpia Ocupacional.

Muñoz ha fet saber als representants dels estudiants que «des d’aquest moment aquest problema ja és a Madrid» i, que està convençut que «aconseguirem i prendrem la solució que més convingui als estudiants». A més a més, ha afegit que «el camí que hem de seguir per a modificar el Real Decret és aquell en el que cap alumne es vegi perjudicat per la nova selectivitat i, per tant, no pugui fer el grau que desitja».

Aquesta reunió és un més dels actes de protesta sota el lema «aturem la nova selectivitat»; després de la carta que AJEC va enviar al Ministre Angel Gabilondo, les resolucions dels Consells Escolars adherint-s’hi a les propostes de l’AJEC, la convocatòria de vaga i concentració del 16 de desembre.

L’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet recomana a l’alumnat que enguany s’examinarà de les PAU que facin la prematrícula, en tot cas, fent cas de la taula de ponderacions que avui poden consultar, malgrat la confiança que tenim en el canvi d’aquestes ponderacions.

Recordem que les dates de prematrícula són del 25 de febrer al 5 de març i la matrícula del 20 al 31 de maig. Així com que NO ES PODRAN CANVIAR les matèries triades en la prematrícula de llengua estrangera, Història/Filosofia, matèries de modalitat. (clicka per més informació)

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: