Inauguració de l’Oficina Jove d’Emancipació

obreFitxer2El passat dimecres 30 de setembre de 2009 va tenir lloc la inauguració de la Casa dels Cargols, on a partir d’ara estarà ubicada l’Oficina Jove d’Emancipació. Aquest canvi d’ubicació permetrà a l’Oficina Jove d’Emancipació tenir un espai propi, una  mica més gran que l’anterior i on hi haurà més intimitat.

 A la inauguració van estar presents moltes personalitats de l’Ajuntament de l‘Hospitalet destacant la presencia de Núria Marín , l’Alcaldessa de l’Hospitalet i de Gloria Herance, la Regidora de Joventut que van donar la benvinguda als assistents i van donar per inaugurada la Casa dels Cargols; a més l’AELH també va ser convidada a  aquest acte, com a representant dels estudiants i dels joves de l’Hospitalet.

 Pel que fa a les funcions de l’Oficina Jove d’Emancipació dir que es dedica a la formació, l’ocupació, l’habitatge, la mobilitat i la cooperació internacional, el desenvolupament biopsicosocial, la mediació, la salut comunitària i qüestions de gènere, i afegir que va ser la primera Oficina Jove d’Emancipació de Catalunya.

 Per als que van poder assistir a la inauguració, o que encara no coneguin la nova ubicació de l’Oficina Jove d’Emancipació, que sàpiguen que es troba en la cantonada dels carrers Llobregat i Montseny i que és una casa restaurada de tipus modernista, que deu el seu nom a la decoració de la seva façana on abunden els cargols

No hay comentarios todavía... ¡Sé el primero en dejar uno!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: